Disclaimer

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Disclaimer Versluis HaardblokkenCopyright 


De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Versluis Haardblokken. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Versluis Haarblokken is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.


Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Versluis Haarblokken niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.


Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Versluis Haarblokken geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.


Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen door middel van de onderstaande contactgegevens


Versluis Haardblokken

Griftdijk 2

3953 ML Maarsbergen


Info@openhaardblokken.nl

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390