Houtopslag 100 x 180

Versluis - Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag verzinkt 100 x 180 cm 40 cm diep.


Aanmaakhout

Deze houtopslag is maar 100 cm breed en 40 cm diep. Door deze geringe breedte is de houtopslag zelfs in de kleinere tuinen een echte blikvanger.


Afmetingen:Hoogte:

188 cm

Breedte:

100 cm

Diepte:

40   cm

Inhoud:

± 1 m3 los gestort.


Prijs:


€565,- exclusief haardhout.


€670,- inclusief 1m3 haardhout.


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Neem contact op

Deze verzinkte houtopslag heeft een breedte van 100 cm, met een diepte van 40 cm en inclusief pootjes is hij 188 cm hoog. Het geheel staat op 4 stevige poten waardoor de opslag zelf ondersteunend is, u hoeft de houtopslag nergens aan te bevestigen. In deze houtopslag kan ± 1 m3 ( 1 kuub losgestort ) haardhout gestapeld worden.

 

Door de diepte van 40 cm is de houtopslag zeer geschikt voor openhaard hout met een maximale lengte tussen de 30 en 40 cm. De houtopslag heeft een maximale breedte van 100cm en hoogte van 188 cm en is hierdoor goed voor een ( standaard ) schutting te plaatsen, zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

 

De bovenkant en tot halverwege de zijkanten is afgewerkt met plaatwerk zodat er geen regenwater op het haardhout kan vallen. Aan de onderzijde is de houtopslag gebouwd met een open structuur, zodat de wind goed langs het gestapelde hout kan waaien. Hierdoor ontstaat een optimale droging van het haardhout.

 

De afgebeelde verzinkte houtopslag is zelf af te halen voor €540,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Houtopslag rond 150 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
Losgestort openhaard hout

Verwante Producten

© 2020 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390