Houtopslag Maxi 180

Versluis - Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Neem contact op

Hoogte:

188 cm

Diameter:

180 cm

Diepte:

40   cm

Inhoud:

± 1.3 m3 los gestort.


Prijs:


€490,- exclusief haardhout.


€700,- inclusief 2m3 haardhout.


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Houtopslag Maxi 180 cm diameter


Aanmaakhout

De ronde houtopslag is compleet gegalvaniseerd en heeft een levens lange garantie. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.


Afmetingen:Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Deze met de handgemaakte ronde houtopslag heeft een diameter van 180 cm, met een diepte van 40 cm. Het geheel staat op 4 stevige poten. In deze ronde houtopslag kan ± 1.3 m3 ( 1.3 kuub losgestort ) haardhout gestapeld worden.

 

De ronde houtopslag is compleet gegalvaniseerd en heeft een levens lange garantie. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.

 

De bovenkant is afgewerkt met plaatwerk zodat er geen regenwater op het haardhout kan vallen. Van onderen is de ronde houtopslag gebouwd met een open structuur, zodat de wind goed langs het gestapelde hout kan waaien. Hierdoor ontstaat een optimale droging van het haardhout.

 

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €465,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Houtopslag rond 150 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
Losgestort openhaard hout

Verwante Producten

© 2020 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390