Houtopslag medium 150 roest

Versluis - Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag Medium 150 cm diameter 30 cm diep - Roest uitstraling


Aanmaakhout

De houtopslag is vervaardigd uit onbehandeld staal. Door verschillende weersinvloeden is deze unieke roest uitstraling ontstaan.


Afmetingen:Hoogte:

158 cm

Diameter:

150 cm

Diepte:

30   cm

Inhoud:

1 m3 los gestort.


Prijs:


€345,- exclusief haardhout.


€450,- inclusief 1m3 haardhout.


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Neem contact op

Deze met de handgemaakte ronde houtopslag heeft een diameter van 150 cm, met een diepte van 30 cm. Net als bij de grotere variant het geheel staat op 4 stevige poten. De inhoud van deze houtopslag is 1 m3 ( 1 kuub los gestort ) haardhout.


Omdat de houtopslag compleet van onbehandeld staal is vervaardigd, is er door verschillende weersinvloeden een toplaag van roest over het staal gekomen. Deze roestlaag is onschadelijk voor de constructie en zal niks afdoen op de levensduur van de houtopslag. De roestuitstarling is een natuurlijk proces en is uniek voor elke houtopslag. Op kleuren en structuren van de roestvorming hebben wij dan ook geen invloed.


De bovenkant is afgewerkt met plaatwerk zodat er geen regenwater op het haardhout kan vallen. Van onderen is de ronde houtopslag gebouwd met een open structuur, zodat de wind goed langs het gestapelde hout kan waaien. Hierdoor ontstaat een optimale droging van het haardhout. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.

 

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €320,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Houtopslag rond 180 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
losgestort openhaard hout

Verwante Producten

© 2020 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390