Houtopslag mini 125 roest

Versluis - Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

© 2020 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag Small Mini 125 cm diameter 30 cm diep - Roest uitstraling


Houtopslag mini 125 cm diameter

Deze houtopslag mini 125 is gemaakt van onbehandeld staal. Door weersinvloeden heeft deze houtopslag een zeer mooie roest uitstraling.


Afmetingen:Deze ronde houtopslag heeft een diameter van 125 cm, en een diepte van 30 cm. Net als de  Small Mini 125 is de diepte 10 cm kleiner dan de gewone Mini 125. Doordat deze ronde houtopslag extra smal is, kan er 0.5 m3 ( halve kuub los gestort ) haardhout in worden gestapeld. Bij deze ronde houtopslag raden wij aan om haardhout met een maximale lengte van 25 cm, te gebruiken. Hierdoor blijft het haardhout binnen de opslag en dus mooi droog.


Deze houtopslag is vervaardigd uit onbehandeld staal, door weersinvloeden heeft de houtopslag een prachitge roestuistraling gekregen. Deze buitenste roestlaag is niet schadelijk voor de constructie van de houtopslag en door de dikte van het gebruikte materiaal zal de roestvorming niks afdoen op de levensduur van de houtopslag.


Op kleuren en structuren van de roestvorming hebben wij geen invloed, want de roestuitvorming is een natuurlijk proces en is uniek voor elke houtopslag.


De bovenkant is afgewerkt met plaatwerk zodat het openhaardhout droog blijft. Van onderen is de ronde houtopslag gebouwd met een open structuur, hierdoor kan de wind goed langs het gestapelde hout waaien. Door de mogelijkheid om ruim te ventileren zal het gestapelde openhaardhout extra snel drogen.

 

Door de extra smalle diepte van 30 cm neemt deze ronde houtopslag weinig ruimt in beslag.

 

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €297 exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoogte:

132 cm

Diameter:

125 cm

Diepte:

30   cm

Inhoud:

0.5 m3 los gestort.


Prijs:


€323,- exclusief haardhout.


€427,- inclusief 1m3 haardhout.


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Neem contact op
Houtopslag rond 180 cm diameter
Houtopslag rond 150 cm diameter
losgestort openhaard hout

Verwante Producten


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390