Houtopslag small Mini 125


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390© 2020 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag Small Mini 125 cm diameter 30 cm diep


Houtopslag mini 125 cm diameter

De houtopslag mini is compleet gegalvaniseerd en is hierdoor volledig roestwerend. Door de lichtgewicht constructie is de houtopslag eenvoudig te plaatsten en indien mogelijk te verplaatsten.


Afmetingen:Hoogte:

132 cm

Diameter:

125 cm

Diepte:

30   cm

Inhoud:

0.5 m3 los gestort.


Prijs:


€365,- exclusief haardhout.


€470,- inclusief 1m3 haardhout.


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Neem contact op

Deze ronde houtopslag heeft een diameter van 125 cm, en een diepte van 30 cm. Ten opzichte van de Mini 125 is de diepte 10 cm kleiner. Doordat deze ronde houtopslag extra smal is, kan er 0.5 m3 ( halve kuub los gestort ) haardhout in worden gestapeld. Bij deze ronde houtopslag raden wij aan om haardhout met een maximale lengte van 25 cm, te gebruiken. Hierdoor blijft het haardhout binnen de opslag en dus mooi droog.


De bovenkant is afgewerkt met plaatwerk zodat het openhaardhout droog blijft. Van onderen is de ronde houtopslag gebouwd met een open structuur, hierdoor kan de wind goed langs het gestapelde hout waaien. Door de mogelijkheid om ruim te ventileren zal het gestapelde openhaardhout extra snel drogen.

 

De ronde houtopslag is compleet gegalvaniseerd. Door de extra smalle diepte van 30 cm neemt deze ronde houtopslag weinig ruimt in beslag.

 

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €340 exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Houtopslag rond 180 cm diameter
Houtopslag rond 150 cm diameter
losgestort openhaard hout

Verwante Producten

Versluis - Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.