Openhaard hout bestellen Amersfoort

Gespecialiseerd in haard hout bezorgen in Amersfoort

Tijdens ons 35 jarige bestaan hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd in de omgeving van Amersfoort. Door onze centrale ligging in het hart van de Utrechtse heuvelrug ligt de stad Amersfoort maar enkele kilometers van onze bedrijfslocatie.


Hierdoor komen wij wekelijks in de stad en bezorgen wij openhaard hout bij vele klanten op de meest uiteenlopende woonlocaties binnen en buiten het centrum van Amersfoort.


Woont u op de 1e verdieping of heeft u geen tuinpoort, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Uw bestelling wordt indien mogelijk, altijd tot bij de houtopslag afgeleverd.


Kleinere bestellingen dan onze minimale bezorghoeveelheid, kunnen altijd door u afgehaald worden op onze bedrijfslocatie. Versluis haardblokken is 6 dagen per week geopend van 8:00 - 17:00 en ligt op nog geen 15 min rijden van Amersfoort.


Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Openhaard hout bezorgen in Amersfoort

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Gratis openhaard hout bezorgen in Amersfoort


Openhaard hout bestellen in Amersfoort

Wekelijks komen wij in en rondom het centrum van Amersfoort.


Door onze centrale ligging in het hart van de Utrechtse heuvelrug, is onze bedrijfslocatie op maar enkele kilometers van Amersfoort gevestigd.


Waar anderen het product vaak op de stoep laten staan, leveren wij uw bestelling tot in de opslag. Door onze werkwijze en ervaring nemen wij u veel werk uit handen.Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390