Openhaard hout bestellen Haarlem

Gespecialiseerd in haard hout bezorgen in Haarlem

Wekelijks leveren wij openhaard hout bij vele klanten binnen en buiten het centrum van Haarlem. Door onze unieke bezorging, kwaliteit en service, zijn wij bij vele klanten in de omgeving Haarlem al tientallen jaren de vaste openhaard hout leverancier.


Wij leveren enkel ovengedroogd haardhout van hoge kwaliteit. Onze producten worden alleen vervaardigd uit het hout van loofbomen zoals Eiken, Beuken en Essen. Vervolgens wordt alles gedroogd in onze eigen droogoven. Door het volledige productieproces in eigen beheer te kunnen doen, behoort ons openhaard hout tot het beste van Nederland.


Het openhaard hout wat wij bezorgen in Haarlem wordt met de grootste zorg uitgevoerd en zal indien mogellijk, altijd tot in de houtopslag bezorgt. Het grote voordeel van ovengedroogd haardhout is dat u dit ook binnen kunt opslaan, in bijvoorbeeld een garage of tuinschuur.


Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Openhaard hout bezorgen in Haarlem

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Gratis openhaard hout bezorgen in Haarlem


Openhaard hout bestellen in Haarlem

Wekelijks bezorgen wij openhaard hout binnen en buiten het centrum van Haarlem. Waar anderen het product vaak op de stoep laten staan, leveren onze bezorgers uw bestelling tot in de opslag.


Van woonboot tot grachtenpand, de bezorgers van Versluis Haardblokken komen overal.


Door onze werkwijze en ervaring nemen wij u veel werk uit handen. De geleverde producten zijn altijd van hoge kwaliteit en ovengedroogd.Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390