Openhaard hout bestellen Hilversum

Bezorgen van openhaard hout in Hilversum

Hilversum, Naarden en Bussum zijn plaatsten waar wij wekelijks openhaard hout bezorgen. In deze omgeving komt onze uitgebreide bezorgservice volledig tot zijn recht. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij alle wensen bedienen en leveren wij indien mogelijk het openhaard hout altijd af tot in de houtopslag.


Een groot aantal van onze klanten hebben woonlocaties in Hilversum en omgeving die slecht of gewoon niet bereikbaar zijn voor onze concurenten. Grindpaden, lange poorten of smalle straten zijn voor ons geen enkel probleem. Al onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen.


Wij leveren enkel ovengedroogd haardhout van hoge kwaliteit. Onze producten worden alleen vervaardigd uit het hout van loofbomen zoals Eiken, Beuken en Essen. Vervolgens wordt alles gedroogd in onze eigen droogoven. Hierdoor kan het openhaard hout na levering direct worden gestookt en binnen worden opgeslagen.


✓ Door het volledige productieproces in eigen beheer te doen, behoort ons openhaard hout tot het beste van Nederland.


Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Openhaard hout bezorgen in Hilversum

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Openhaard hout bestellen in Hilversum


Openhaard hout bestellen in Hilversum

✓ Altijd haardhout van hoge kwaliteit.

✓ Oven gedroogd haardhout.

✓ Gratis bezorging tot in de houtopslag.


Door onze jaren lange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van openhaard hout in plaatsten zoals Hilversum.


Waar andere het haardhout op de stoep laten staan of niet eens uw straat kunnen betreden met de vrachtauto, gaat de Gratis bezorgservice van Versluis Haardblokken net dat stapje extra.
Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390