Openhaard hout bestellen Rotterdam

Wekelijks openhaard hout bezorgen in Rotterdam

Het bezorgen van haardhout binnen en buiten het centrum van Rotterdam staat wekelijks op onze planning. Door onze uitgebreide bezorgservice leveren wij onder andere openhaard hout aan vele vaste klanten in de havens van Rotterdam. Het bestelde haardhout wordt ook bij bijzonder woonlocaties zoals woonboten en woonarken bezorgt tot bij de opslag.


Wij leveren enkel ovengedroogd haardhout van hoge kwaliteit. Onze producten worden alleen vervaardigd uit het hout van loofbomen zoals Eiken, Beuken en Essen. Vervolgens wordt alles gedroogd in onze eigen droogoven. Hierdoor kan het openhaard hout na levering direct worden gestookt en binnen worden opgeslagen.


Door het volledige productieproces in eigen beheer te doen, behoort ons openhaard hout tot het beste van Nederland.


Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Openhaard hout bezorgen in Rotterdam

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Openhaard hout bezorgen in Rotterdam


Openhaard hout bestellen in Rotterdam

Al jaren zijn wij bij vele klanten binnen en buiten het centrum van Rotterdam de vaste openhaard hout leverancier.


Van woonboot tot grachtenpand, de bezorgers van Versluis Haardblokken komen overal. Waar anderen het product vaak op de stoep laten staan, leveren onze bezorgers uw bestelling tot in de opslag.


Onze ervaring zorgt voor zeer soepele en snelle leveringen en openhaard hout van zeer hoge kwaliteit.Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390