Openhaard hout bestellen Utrecht

Gespecialiseerd in haard hout bezorgen in Utrecht

Door onze unieke werkwijze en lange ervaring van 35 jaar, hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd in de omgeving van Utrecht. Door onze centrale ligging in het hart van de Utrechtse heuvelrug ligt de stad Utrecht maar enkele kilometers van onze bedrijfslocatie.


Hierdoor komen wij wekelijks in Utrecht en bezorgen wij openhaard hout bij vele klanten op de meest uiteenlopende woonlocaties binnen en buiten het centrum van Utrecht.


Woont u op de 1e verdieping of heeft u geen tuinpoort, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Uw bestelling wordt indien mogelijk, altijd tot bij de houtopslag afgeleverd.


Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Openhaard hout bezorgen in Utrecht

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Gratis openhaard hout bezorgen in Utrecht


Openhaard hout bestellen in Amsterdam

Versluis Haardblokken komt wekelijks in en rondom het centrum van Utrecht. Het is voor ons geen probleem als u geen achterom heeft, wanneer het hout door een smalle poort moet of naar de 1e verdieping moet worden gebracht.


Waar anderen het product vaak op de stoep laten staan, leveren onze bezorgers uw bestelling tot in de opslag.


Door onze werkwijze en ervaring nemen wij u veel werk uit handen.Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390