Easy box Berken

Easy box ovengedroogd Berken

De inhoud van de Easybox met Berkenhout is 2 m3 (2 kuub losgestort openhaardhout) en de afmetingen zijn 110 x 110 x 150 cm. Ondanks het lagere gewicht van Berken weegt de easy box nog ± 600 kg. Houdt hiermee rekening bij het zelf afhalen van deze easy box, maar ook als u de easybox laat bezorgen.


Door de snelle groei van de berkenboom is het hout minder compact dan van bijvoorbeeld de Eik of Beuk. Hierdoor is de verbranding sneller maar ook optimaler. Bij de verbranding van (droog) Berkenhout is er een minimale rook en roetafgifte. ideaal voor het stoken in buiten haard/kachel of vuurschaal. Deze optimale verbranding maakt Berkenhout zeer geschikt voor het comineren met hardere houtsoorten zoals Eik. Deze combinatie heeft het beste van twee houtsoorten, de mooie vlam van een Berk en de warmte van de Eik.


Wij kunnen de easy box met Berkenhout door onze bezorgservice bij u bezorgen. Deze zal dan bij u tot in of bij de opslag worden gebracht mits de ondergrond en omgeving hier de mogelijheid voor biedt.Tip: Twijfelt u aan de mogelijkheid tot het bezorgen van een easybox Berk bekijk dan de mogelijkheid om dezelfde hoeveelheid openhaard hout in netzakken geleverd te krijgen. Deze worden altijd door de bezorger tot in de opslag gebracht en naar wens opgestapeld.


Gebruik van gedroogd Berken als openhaard hout:


- Zorg na levering dat u het openhaardhout op een droge en ventilerende plek opslaat. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken de houtblokken enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

Verwante Producten

Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout in netzakken

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Easy Box ovengedroogd Berken


2 kuub gestapeld Haagbeuk gedroogd

Berken is een zachtere houtsoort die zeer mooi brand, zonder veel rookafgifte. Hierdoor erg geschikt voor de buiten kachel/haard of te combineren met hardere houtsoorten.


Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.- Afhalen op bedrijfslocatie.

€190,-

- Bezorgen.

€215,-

- Overstapelen in de houtopslag.

€265,-- Dezelfde hoeveelheid in netzakken geleverd en gestapeld in de opslag.

€220,-Formaat kist: 110 x 110 x 150 cm


Gewicht: ± 800 kg


Tijdelijk geen voorraad.Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390