Easy box haagbeuk

Easy box ovengedroogd Haagbeuk

Voor klanten met een laag afdak, garage of met minder opslagcapaciteit, hebben wij nu de Easy box met ovengedroogd Haagbeuk. De inhoud van deze kist is 2 m3 (2 kuub losgestort openhaardhout) en de afmetingen zijn 110 x 110 x 150 cm. Door de dichtheid van de houtsoort haagbeuk, weegt zelfs de easy box nog ± 1000 kg (houdt hiermee rekening bij het zelf afhalen van deze easy box).


Haagbeuk, ook wel steenbeuk, genoemd is het hardste soort openhaard hout die op dit moment te verkrijgen is. Door de zeer langzame groei van deze bomen ontstaat er een hoge houtdichtheid waar enorm veel energie in opgeslagen zit. Deze houtsoort is daarom alleen te stoken als oven gedroogd openhaard hout en is geschikt voor kachels/openhaarden. Ook wordt Haagbeuk veel gebruikt voor particuliere/bedrijfsmatige pizzaovens of rookkamers. Veel klanten willen nooit meer een ander product na het gebruik van Haagbeuk


Wij kunnen de easy box met onze bezorgservice ook bij u bezorgen. Deze zal dan bij u tot in of bij de opslag worden gebracht mits de ondergrond en omgeving hier de mogelijheid voor biedt.Tip: Twijfelt u aan de mogelijkheid tot het bezorgen van een krat bekijk dan de mogelijkheid om dezelfde hoeveelheid openhaard hout in netzakken geleverd te krijgen. Deze worden altijd door de bezorger tot in de opslag gebracht en naar wens opgestapeld.


Gebruik van gedroogd haagbeuk als openhaard hout:


- Zorg na levering dat u het openhaardhout op een droge en ventilerende plek opslaat. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken de houtblokken enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

Verwante Producten

Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout in netzakken

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Easy Box ovengedroogd Haagbeuk


2 kuub gestapeld Haagbeuk gedroogd

Haagbeuk is de hardste soort openhaard hout die verkrijgbaar is. Haagbeuk is dan ook zeer geschikt om te gebruiken in pizzaovens en kachels.


Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.- Afhalen op bedrijfslocatie.

€245,-

- Bezorgen.

€275,-

- Overstapelen in de houtopslag.

€325,-- Haagbeuk geleverd in netzakken en      gestapeld in de opslag. Per netzak.

€8,25-Formaat kist: 110 x 110 x 150 cm


Gewicht: ± 1000 kgVersluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390