Mini box haagbeuk

Mini box ovengedroogd Haagbeuk

Bent u niet zo'n grote stoker maar wilt u wel het gemak van openhaard hout, dat in een gestapelde kist/pallet wordt aangeleverd. De Mini box Haagbeuk bevat een hoeveelheid van 1 m3 (1 los gestorte kuub) Haagbeuk.


De afmetingen zijn 110 x 110 x 85 cm en hierdoor eenvoudig zelf te vervoeren met een aanhanger/bestelwagen. De lengte van de houtblokken zijn standaard maximaal 25 cm. Haagbeuk blokken met een lengte van 30 t/m 35 cm zijn ook te bestellen. Het gewicht van de Mini box is ± 500 kg, door dit relatief lage gewicht is de kans op verzaking van de ondergrond bij bezorging een stuk kleiner dan bij de pallet met 2 m2 (2 kuub gestapeld) haagbeuk.


Komt u de pallet Haagbeuk zelf ophalen, dan zal deze met een vorkheftruck op of in uw aanhanger/bestelwagen worden geladen. De hoeveelheid van 1m3 (1 kuub los gestort)


Doordat Haagbeuk net als de gewone Beuk "wit" hout is, zal het een zeer mooie vlam en volledige verbranding gegeven. Door de zeer langzame groei van de Haagbeuk ontstaat er een hoge houtdichtheid waar enorm veel energie in opgeslagen zit. Door deze hoge houtdichtheid is Haagbeuk alleen te stoken als oven gedroogd openhaard hout en is geschikt voor kachels/openhaarden.


Ook wordt Haagbeuk veel gebruikt voor particuliere/bedrijfsmatige pizzaovens of rookkamers. Veel klanten willen nooit meer een ander product na het gebruik van HaagbeukGebruik van gedroogd haagbeuk als openhaard hout:


- Zorg na levering dat u het openhaardhout op een droge en ventilerende plek opslaat. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken de houtblokken enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

Verwante Producten

2 kuub gestapeld Haagbeuk
Easy box 1,5 kuub gestapeld Haagbeuk
Oven gedroogd Haagbeuk in netzakken

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Mini Box ovengedroogd Haagbeuk


2 kuub gestapeld Haagbeuk gedroogd

Een los gestorte kuub Haagbeuk in pallet gestapeld. Deze kleine en handzame pallet Haagbeuk is eenvoudig te vervoeren en te bezorgen.

Let op alleen afhalen.

- Afhalen op bedrijfslocatie.

€125,-- Dezelfde hoeveelheid in netzakken geleverd en gestapeld in de opslag.

€130,-Formaat kist: 110 x 110 x 85 cm


Gewicht: ± 500 kg


Leveringsvormen van de Mini box Haagbeuk


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390