Netzak Berk

De netzakken van 50 liter bevatten oven gedroogd Berkenhout. Door de zeer zachte structuur van Berkenhout is het gemakkelijk aan te steken en is het volledig spatvrij. Ook ontstaat nauwelijk rookontwikkeling door de goede verbranding. Daarom is deze houtsoort zeer geschikt voor diegene die voornamelijk voor de gezelligheid de openhaard, kachel of vuurkorf aansteekt. 


Deze netzakken met Berken kunt u zelf vanaf 1 zak ophalen bij onze bedrijfslocatie of wij kunnen deze met onze bezorgservice bij u bezorgen. De netzakken zullen dan bij u tot in de opslag worden gebracht en direct worden opgestapeld. Voor de bezorging houden wij een minimum aan van 40 netzakken. Dit komt overeen met 2 m3 losgestort openhaard hout.


Tip: Zijn 40 zakken te veel voor u dan is het geen probleem om deze hoeveelheid bijvoorbeeld te delen met uw buren. Wij bezorgen dan op beide adressen

 

Gebruik van het oven gedroogde berkenhout:


- Zorg dat het openhaard hout op een droge en ventilerende plek opgeslagen kan worden. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken 1 netzak enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

- De netzak is van 100% biologisch afbreekbaar materiaal maar dient na gebruik in de afvalcontainer weggegooid te worden.

Verwante Producten

Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout gestapeld in kratten

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Oven gedroogd Berkenhout in netzak


Oven gedroogd berkenhout in netzak

Berkenhout is een houtsoort die een zachtere structuur heeft dan bijvoorbeeld Eiken- of Beukenhout. Berkenhout geeft een zeer mooie vlam en er is nauwelijks rookontwikkeling.Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.Voorwaarden:


Af te halen vanaf 1 stuks.

Bezorgen vanaf 40 stuks.


Prijs per stuk €7,25


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390