netzak mix

Deze netzakken van 50 liter bevatten een prachtige mix van verschillende houtsoorten zoals Eiken, Beuken en Essen. Dit hout is eerst 6 maanden rustig en natuurlijk gedroogd om vervolgens nog een aantal dagen in de zelf ontwikkelde droogkamer te drogen bij 80 graden celsius. Hierdoor verdwijnt het laatste restvocht uit het openhaard hout en worden mogelijke insecten gedood. Omgerekend bevatten 15 netzakken 1 m3 losgestort openhaard hout.


Deze gemixte netzakken met openhaard hout kunt u zelf vanaf 1 zak ophalen bij onze bedrijfslocatie of wij kunnen deze met onze bezorgservice bij u bezorgen. Deze netzakken zullen dan bij u tot in de opslag worden gebracht en direct worden opgestapeld. Voor de bezorging houden wij een minimum aan van 30 netzakken. Dit heeft dan een totale inhoud van 2 m3 losgestort openhaardhout.


Tip: Zijn 30 zakken te veel voor u dan is het geen probleem om deze hoeveelheid bijvoorbeeld te delen met uw buren. Wij bezorgen dan op beide adressen.


Gebruik van het oven gedroogd openhaard hout:


- Zorg dat het openhaard hout op een droge en ventilerende plek opgeslagen kan worden. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken 1 netzak enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

- De netzak is van 100% biologisch afbreekbaar materiaal maar dient na gebruik in de afvalcontainer weggegooid te worden.

Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout gestapeld in kratten

Verwante Producten

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Oven gedroogd mix in netzak


Oven gedroogd Eiken en Beuken in netzak

Deze netzakken bevatten oven gedroogd openhaard hout van verschillende houtsoorten van zeer hoge kwaliteit. Het product behoort daarmee tot de beste in Nederland. De netzakken worden bij u thuis afgeleverd en door de bezorger in de houtopslag opgestapeld.


Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.


Voorwaarden:


Af te halen vanaf 1 stuks.

Bezorgen vanaf 30 stuks.


Prijs per stuk: €7,25

Oven gedroogd Eiken en Beuken in netzak


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390