Netzak Haagbeuk

Versluis Haardblokken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

In deze netzakken van 50 liter zit oven gedroogd Haagbeuk ook wel steenbeuk genoemd. Dit is de hardste houtsoort die op dit moment verkrijgbaar is. Haagbeuk is dan ook zeer geschikt voor kachels/openhaarden maar ook voor particuliere/bedrijfmatige houtovens of rookkamers. Door de zeer langzame groei van deze houtsoort heeft het een hoge houtdichtheid, waardoor het zeer veel energie per kilogram bevat.


Deze netzakken met Haagbeuk kunt u zelf vanaf 1 zak ophalen bij onze bedrijfslocatie of wij kunnen deze met onze bezorgservice bij u bezorgen. De netzakken zullen dan bij u tot in de opslag worden gebracht en direct worden opgestapeld. Voor de bezorging houden wij een minimum aan van 30 netzakken. Dit komt overeen met 2 m3 losgestort openhaard hout.


Tip: Zijn 30 zakken te veel voor u dan is het geen probleem om deze hoeveelheid bijvoorbeeld te delen met uw buren. Wij bezorgen dan op beide adressen.

 

Gebruik van het oven gedroogde Haagbeuk:


- Zorg dat het openhaard hout op een droge en ventilerende plek opgeslagen kan worden. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken 1 netzak enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

- De netzak is van 100% biologisch afbreekbaar materiaal maar dient na gebruik in de afvalcontainer weggegooid te worden.

Oven gedroogd Haagbeuk in netzak


oven gedroogd Haagbeuk in netzak

Haagbeuk is de hardste soort openhaard hout die verkrijgbaar is. Hierdoor is deze soort openhaard hout zeer geschikt voor het gebruik in openhaarden en kachels. Haagbeuk geeft daarbij zeer veel warmte af.Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.Voorwaarden:


Af te halen vanaf 1 stuks.

Bezorgen vanaf 30 stuks.


Prijs per stuk €7,25 en 10 voor €70,- afgehaald.Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont uin de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  •  Utrecht
  •  Noordholland
  •  Gelderland
  •  Zuidholland
  •  Flevoland
Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout gestapeld in kratten

Verwante Producten


Versluis Haardblokken


Koenestraat

3958 XE

Amerongen 

Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390